top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : V10 PLUS WATER BASED PEELING FACIAL MASK

Welcoming new a month with another beauty review. So, I got V10 Plus Water Based Peeling Facial Mask from the goodies at Beauty Blogger Meet Up last Saturday. I know a lot of bloggers love it. I was curious and give it a try. Keep reading this post if you wanna know my opinion about this famous peeling.

Menyambut bulan baru dengan posting review produk kecantikan lagi. Aku dapat V10 Plus Water Based Peeling Facial Mask dari goodies acara Beauty Blogger Meet Up hari Sabtu lalu. Banyak blogger yang suka dengan produk ini. Aku penasaran dan akhirnya coba deh. Kalau kamu juga penasaran dengan pendapatku tentang peeling ini baca terus ya posting-nya.


REVIEW : DAISO HAND CREAM

A hand cream is must have item for me. Cause I got dry skin and when I was travelling in Kuala Lumpur, I forgot to bring it. So, I decided to buy a hand cream at Daiso. Today's post is about the hand cream.

Hand cream itu salah satu produk yang wajib untukku. Karena jenis kulitku kering. Nah, waktu jalan-jalan ke Kuala Lumpur aku lupa bawa. Akhirnya aku beli hand cream di Daiso. Posting kali ini akan membahas tentang hand cream yang kubeli ini.


REVIEW : BIO OIL

Good day everyone! Have you ever heard about Bio Oil before? I was so curious with this product, that's why last month I bought it. I heard that this product has a lot of fans in Hollywood, like Kim Kardashian. And today, I will share my opinion about Bio Oil.

Selamat siang semuanya! Kamu pernah dengar Bio Oil sebelumnya? Aku penasaran banget sama produk ini, makanya bulan lalu beli deh. Katanya ini salah satu produk favorit beberapa artis Hollywood seperti Kim Kardashian. Nah, posting hari ini isinya akan membahas pendapatku mengenai Bio Oil.


REVIEW : LIP CARE MUSLIMAH BY SOPHIE PARIS

Hello hello! Who doesn't love healthy lips? Everyone must be adore them. Today, I wanna share a review about a product which can make your lips healthier. It's a Lip care with Vitamin E from Muslimah by Sophie Paris.

Halo halo! Siapa yang gak suka bibir yang sehat? Semua orang pasti pengen kan. Nah, postingan kali ini akan ngebahas tentang produk yang bisa bikin bibirmu lebih sehat. Namanya Muslimah Lip care with Vitamin E dari Sophie Paris.

Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.