top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

I'm a Blogger

Well, obviously you know what this post about from the title. I just wanna talk about my blogging experience. You can see I started my blog in 2010. At that time, I still don't know what to post. So, I just write what so ever in my mind. Yes I still doing it untill now. The different is now I'm more focus. As you know most of my posts are about beauty. Yes, now I can say I'm a beauty blogger.

Dari judulnya pasti kamu udah tahu kan posting ini tentang apa. Aku cuma mau sharing aja tentang pengalamanku selama nge-blog. Aku mulai nge-blog dari tahun 2010. Waktu itu aku masih bingung mau nulis tentang apa. Jadi, ya tulis aja apa yang ada di kepalaku. Sampai sekarang juga masih gitu sih. bedanya lebih fokus aja. Seperti yang kamu tahu aku banyak nulist tetang beauty. Sekarang aku bisa bilang kalau aku beauty blogger.



FASHION : Fashion Heaven - Grand Indonesia

Hey guys! Today's post is special. You know I love shopping so much and I wanna share my shopping experince in my most favorite mall in Jakarta. Yes, it's Grand Indonesia! Why? Well, it's the perfect place to hang out with friends, even for a date or maybe you have a meeting with business client and of course for shopping.

Halo semuanya! Posting hari ini spesial. Aku kan suka banget belanja dan aku mau sharing pengalaman belanjaku di mall favoritku yang ada di Jakarta tentunya. Grand Indonesia (GI), sudah pada tahu kan, kenapa? Soalnya mall ini pas banget untuk jalan bareng teman-teman bahkan untuk nge-date atau meeting dengan partner bisnis dan tentu aja belanja.

MUC : Ulzzang Pony Inspired by HELLOSASYACHI

One of Indonesian beauty blogger, Sasyachi held a MUC (makeup challenge). I read her post about it and get super excited to join!

Salah satu dari Indonesian beauty blogger Sasyachi mengadakan  MUC (makeup challenge). Aku baca posting-nya dan excited  banget mau ikutan!





Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.