top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : D'EYEKO OLGA LIDYA IN DA CLUB

I know it's too late but let me say EID MUBARAK! I've been really busy with the celebration, but today I have a new beauty post here. I got a pair of eyelashes from D'EYEKO.It's the Olga Lidya series, named In Da Club.

Kayaknya agak telat ya, tapi aku tetep ngucapin SELAMAT IDUL FITRI! Maaf banget aku sibuk sama perayaan Idul FItri dengan keluarga. Tapi hari ini ada posting tentang kecantikan lagi. Kali ini aku ingin membahas tentang bulu mata dari D'EYEKO seri Olga Lidya yang In Da Club.

FASHION : PARIS FASHION WEEK COUTURE FALL WINTER 2015

Just some of my favorites from Paris Fashion Week Couture Fall Winter 2015 show. I was wondering which one will be the next trend. Big bow from Viktor and Rolf's collection. The super high slit from Maison Martin Margiela's collection. Fringe from Versace's collection.

 
(images source, edit by mi)
 

REVIEW : GULA YUMMY LIP SCRUB IN OCHA

I really hate when my lips become dry, because it won't look good when I apply lip tint or lipstick. Besides always use lip balm in my skin care routine, I also scrub my lips every week. Usually I have to made my own scrub and it takes some time. Now there is a lip scrub product which made from natural ingredients. It's Gula yummy lip scrub. It has 5 variants; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Today, I'll let you know my opinion about the ocha (green tea) one.

Paling benci kalau bibir lagi kering, pastinya gak akan terlihat bagus kalau pake lip tint atau lipstick. Selain pakai lip balm, aku juga pakai lip scrub. Biasanya aku bikin sendiri, lumayan makan waktu sih. Untungnya sekarang ada produk lip scrub yang terbuat dari bahan-bahan alami. Namanya Gula yummy lip scrub. Produk ini ada 5 varian; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Nah, di posting ini aku akan bahas yang ocha/ teh hijau.


REVIEW : MENARD TSUKIKA WASHING CREAM

Washing the face is the key to get healthy flawless skin. But, you need the right product to achieve it. Here I got my favorite washing cream from Menard. It's Tsukika Washing Cream. I've use it for about a month and let me tell you my opinion about it.

Mencuci muka penting banget untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat. Tapi kamu butuh produk yang tepat untuk mewujudkannya. Nah, aku pakai produk dari Menard. Namanya Tsukika Washing Cream. Sudah sebulan aku pakai dan aku akan bahas review-nya di posting hari ini.


Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.