top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

EVENT REPORT : KOJIESAN BLOGGERS GATHERING

I think everyone want brighter & healty skin, right? Good news for Indonesian people, we finally got a right product to get brighter & healty skin. Last week, I went to blogger gathering with Kojiesan. Maybe some of you alredy know about this brand. But, let me explain first. Kojiesan it's a brand by Bevi from Philippines. It has awesome ingredients which super good for your skin.

Sepertinya semua orang ingin kulit yang cerah dan sehat, ya. Ada kabar gembira untuk orang Indonesia, akhirnya ada produk yang pas banget untuk mendapatkan kulit cerah & sehat. Minggu lalu aku datang ke acara blogger gathering oleh Kojiesan. Mungkin beberapa dari kamu sudah tahu tentang merk ini. Jadi, Kojiesan ini produk dari perusahaan Bevi di Filipina. Nah, kandungannya bagus banget untuk kulit.




EVENT REPORT : JAPAN BEAUTY TOUR PRE EVENT

Hello everyone! Long time no see, so sorry I've been really bust these days. Gladly, today I managed to blogging just for you my lovely readers. So, earlier this month I was at Launcing Event of Japan Beauty Tour. The event was started with an opening speech by Yamamoto Sasagawa san. He explained about Kawaii Beauty Japan.

Halo semuanya! Udah lama nih gak nge-blog, aku sibuk banget akhir-akhir ini. Untungnya, hari ini bisa posting. Awal bulan ini aku datang ke acara Launcing Japan Beauty Tour. Acaranya diawali dengan pidato singkat oleh Yamamoto Sasagawa san. Beliau menjelaskan tentang Kawaii Beauty Japan.

REVIEW: COCOONS EXFOLIATOR FROM MIAW LENS

I ever watched a video of Korean woman which has such a beautiful skin. She said that her skin care secret is cocoons facial. I was wondering where can I get those awesome cocoons. Finally, I can get it easily from Miaw Lens. I've been trying exfoliating my skin using cocoons for 2 weeks. So, here is the review.

Aku pernah nonton video tentang wanita Korea yang kulitnya mulus banget. Katanya rahasia kulitnya itu pakai kepompong untuk facial. Aku penasaran di mana bisa dapetin kepompong itu ya. Akhirnya sekarang bisa secara mudah beli di Miaw Lens. Nah, sudah 2 minggu ini aku pakai kepompong untuk facial. Penasaran dengan review-nya? Baca terus ya!


REVIEW : STARRY LIGHT MAGIC EYE TAPE BY STELLA LEE

I've been loving this eye tape from Starry Light by Stella Lee. Yes, she's one of my favorite beauty blogger. I decided to buy a box and got special price at that time. If you're curious about it, make sure to read the whole post.

Aku lagi suka banget sama eye tape dari Starry Light oleh Stella Lee. Salah satu beauty blogger favoritku. Akhirnya aku beli 1 kotak dan waktu itu ada harga khusus, jadi lebih murah. Nah, kalau kamu penasaran, baca terus ya postingnya.

Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.