top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : GULA YUMMY LIP SCRUB IN OCHA

I really hate when my lips become dry, because it won't look good when I apply lip tint or lipstick. Besides always use lip balm in my skin care routine, I also scrub my lips every week. Usually I have to made my own scrub and it takes some time. Now there is a lip scrub product which made from natural ingredients. It's Gula yummy lip scrub. It has 5 variants; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Today, I'll let you know my opinion about the ocha (green tea) one.

Paling benci kalau bibir lagi kering, pastinya gak akan terlihat bagus kalau pake lip tint atau lipstick. Selain pakai lip balm, aku juga pakai lip scrub. Biasanya aku bikin sendiri, lumayan makan waktu sih. Untungnya sekarang ada produk lip scrub yang terbuat dari bahan-bahan alami. Namanya Gula yummy lip scrub. Produk ini ada 5 varian; honey, ocha, cocoa/chocolate, coffee and strawberry. Nah, di posting ini aku akan bahas yang ocha/ teh hijau.


REVIEW : MENARD TSUKIKA WASHING CREAM

Washing the face is the key to get healthy flawless skin. But, you need the right product to achieve it. Here I got my favorite washing cream from Menard. It's Tsukika Washing Cream. I've use it for about a month and let me tell you my opinion about it.

Mencuci muka penting banget untuk mendapatkan kulit wajah yang sehat. Tapi kamu butuh produk yang tepat untuk mewujudkannya. Nah, aku pakai produk dari Menard. Namanya Tsukika Washing Cream. Sudah sebulan aku pakai dan aku akan bahas review-nya di posting hari ini.


REVIEW : BANGKOK FACE GEM PUDDING CREAM & LOTUS SPARKLING MASK

This is my very first time trying skin care line from Thailand. I was pretty curious about Gem pudding cream & Lotus Sparkling mask, both are very famous in Jakarta nowadays. I'll let you know my honest opinion about them.

Pertama kalinya nih aku coba produk skin care dari Thailand. Penasaran banget dengan Gem pudding cream & Lotus Sparkling mask, soalnya lagi booming di Jakarta. Nah, di posting ini aku akan ngebahas tentang 2 produk tersebut.


NEWS: SPECIAL FROM BORNPRETTYSTORE.COM

Hello there! Are you a shopaholic just like me? If yes, I got a very good news for you. But first, let me introduce you to BornPrettystore.com. It's an online store which selling beauty items including nail art items and cosmetics,accessorizes, cell phone cases, etc

Halo semuanya! Aku tuh suka banget belanja, kalau kamu gimana? Nah untuk yang hobi belanja, aku punya kabar baik untuk kamu. Tapi pertama-tama aku mau perkenalkan kamu dulu dengan BornPrettystore.com. Toko online yang mnjual berbagai macam produk kecantikan, mulai dari nail art, kosmetik, aksesoris, cell phone cases, dll.


Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.