top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

REVIEW : VIVA WHITE BODY CREAM IN COFFEE EXTRACT & PEPPERMINT OIL

Hello everyone! It's September already. August was nice and hopefully this month will be better. Yes, we're so close to 2015. Anyway, today I wanna share a review of my current favorite body cream. It's an Indonesia product. Viva white body cream in coffee extract & peppermint oil.

Halo semuanya! Gak terasa bulan September aja nih. Bulan Agustus kemarin oke sih, semoga aja bulan ini lebih baik. Sebentar lagi tahun 2015 deh. Nah, hari ini aku akan membahas review dari body cream yang aku lagi suka sekarang. Produk Indonesia lho. Viva white body cream yang coffee extract & peppermint oil.

REVIEW: YOROM 2 IN 1 EYESHADOW FROM BORNPRETTYSTORE.COM

Hello! I'm here again to review another beauty item from Bornprettystore.com, who's excited? So, I got an eyeshadow pencil named, Yorom in color white. It's a multifunction pencil. You can use it as an eyeliner and also as a highlighter.

Halo! Hari ini ada review produk kecantikan lagi dari Bornprettystore.com. Kali ini eyeshadow berbentuk pensil warna putih, namanya Yorom. Pensil ini multifunsi, selain bisa jadi eyeliner, kamu juga bisa pakai untuk highlighter lho.

EVENT REPORT : ANIME FESTIVAL ASIA INDONESIA 2014

Hey guys! Today I wanna share my experience at Anime Festival Asia (AFA) Indonesia 2014. It was hold at 15, 16, 17 August 2014 in Jakarta. So, me and my little sister had a plan to come on Friday which is the first day of the event.

Halo semuanya! Hari ini posting tentang AFAID 2014 yang diadakan tanggal 15-17 kemarin. Aku dan adikku datang pas hari pertama.




REVIEW : SIMPLY STAY BY MUSTIKA RATU

Hello guys! I'm so excited to make a review today. So, I got a package from BBlog Indonesia. It's a sample product from Mustika Ratu. Anyway, Mustika Ratu is a local cosmetics brand from Indonesia. Well, actually it's the biggest one. Awesome right? They have a new product line, named Simply Stay. It's a basic make up line which formulated for Indonesian women who live in the tropics. It's perfect for you who are active and love simple makeup. The formula as natural ingredients.

Halo semuanya! Hari ini aku seneng banget nih bisa nulis review dari paket yang dikirim BBlog Indonesia. Jadi, aku dapat sample produk dari Mustika Ratu. Mustika Ratu adalah merek kosmetik lokal dari Indonesia. Yang terbesar lho di Indonesia, keren kan? Mereka punya lini produk terbaru, nanya Simply Stay. Yang diformulasikan untuk wanita Indonesia yang tinggal di daerah tropis. Pas banget untuk kamu yang aktif dan suka makeup sederhana. kandungannya juga terbuat dari bahan-bahan alami.


Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.