top

imaginarymi twitter imaginarymi facebook imaginarymi bloglovin imaginarymi instagram imaginarymi youtube imaginarymi bloglovin imaginarymi email gmail

FASHION : (X).S.M.L TRUNK SHOW FALL WINTER 2014

Hello fashion people! Just a short post, last week I was at (X).S.M.L Trunk Show Fall Winter 2014/2015. It was hold at Locanda, Sudirman. 


IBB MAKE UP CHALLENGE OCTOBER 2014

Hello everyone! Today is a good day, especially for Indonesian, cause we got the new President! Obviously, this post is about Indonesian Beauty Blogger Makeup Challenge. This month featuring Korean makeup brand, named Sarange. I'm so excited to create the look which inspired by KPOP

Halo semuanya! Hari ini adalah hari yang baik, terutama untuk orang Indonesia yang punya presiden baru! Nah, posting kali ini tentang Indonesian Beauty Blogger Makeup Challenge. Bulan ini bekerja sama dengan brand kosmetik dari Korea, Sarange. Aku semangat banget untuk ikutan membuat kreasi makeup ala KPOP

http://indonesianbeautyblogger.com

FASHION : EVENT REPORT FASHION LAB AT GALERIES LAFAYETTE

Hello fashion lovers! Long time no post about fashion, so today I'll tell you about Fashion Lab - Indonesia Young Designers Put Forward at Galeries Lafayette Jakarta. The dress code is edgy & contemporary, I guess I got the edginess lol

Halo fashion lovers! Udah lama nih gak posting tentang fashion, jadi hari ini akan membahas tentang Fashion Lab - Indonesia Young Designers Put Forward di Galeries Lafayette Jakarta. Dress code- edgy & contemporary, kayaknya sih aku lumayan edgy nih lol

REVIEW : AGEHA D-BROWN FROM JAPANSOFTLENS

Hello pretty people! You know I'm a big fans of contact lens or softlens. Here, I got a pair of new softlens from Japan Softlens. They have new series, named Ageha D-Brown. I was so lucky to be one of the bloggers to review it.

Halo cantik! Aku ini salah satu penggemar berat contact lens atau softlens. Nah, kali ini aku akan membahas softlens baru dari Japan Softlens. Namanya Ageha D-Brown. Aku beruntung menjadi salah satu blogger untuk me-review produk baru ini.


Disclaimers

I bought most of the products I've used in every reviews which I post in here. No company/person who paid me to do the reviews, I personally tested every product and give my very honest opinion based on my personal experienced.